Marloes Bakker

Marloes (45) is zelfstandig ondernemer en houdt onder andere van fotografie, motorrijden en lezen en is daarnaast een echte carnavalvierder. “Ik ben opgegroeid aan de rand van Dedemsvaart en ben later in het centrum van Dedemsvaart gaan wonen. Toen ik bij de gemeente Hardenberg kwam te werken, ben ik naar het centrum van Hardenberg verhuisd en nu woon ik al 25 jaar in Slagharen. Ik hou van de landelijke omgeving van Hardenberg met de stad in de buurt voor alle voorzieningen. Het natuurgebied in Oud Avereest is mijn favoriete plek. Het is er prachtig in alle seizoenen en ik wandel er graag met mijn hondje.”

Marloes is een echt mensenmens en maakt graag anderen blij. “Ik ben bestuurslid van Dorpsbelang Slagharen. Daarnaast zit ik af en toe in de organisatie van een evenement in ons dorp. Ik zet me dus me graag in voor Slagharen in de brede zin van het woord.”

Marloes draagt VVD Hardenberg een warm hart toe. Ze vindt het als ondernemer in de gemeente Hardenberg de belangrijkste partij voor de gemeente met een liberale gedachte. Ze wil zich vooral hard maken voor leefbaarheid, werkgelegenheid en ondernemen in de kleine kernen en de buitengebieden. Daarnaast wil ze eraan bijdragen dat niet alle jeugd naar de steden trekt. Nieuwe woningbouw en bereikbaarheid van kleine kernen is daarin ook heel belangrijk.

De komende periode 2022-2026 zal Marloes als schaduwfractielid betrokken blijven bij de VVD fractie.