Kathleen van Dijk

Kathleen (28) is consultant publieke sector. Ze houdt van koken, lezen en reizen. Dat laatste komt duidelijk naar voren als we haar vragen of ze altijd al in de gemeente heeft gewoond. “Ik ben geboren in Hardenberg en getogen in Dedemsvaart. Voor mijn studie verhuisde ik naar Groningen en ben daarna verdergegaan in Italië, waar ik ook een poos gewerkt heb. Toen ik terugkwam naar Nederland koos ik eerst uit gemak voor Dedemsvaart, maar nu vind ik het er eigenlijk wel heel fijn.” Het mooiste stukje in Hardenberg en omstreken vindt Kathleen het Reestdal. “Italië is prachtig, maar laten we dit mooie stukje natuur ook niet uitvlakken! Wat mij betreft een van de mooiste plekken in de gemeente.”

Kathleen stond op de kandidatenlijst van VVD Hardenberg omdat ze zich herkent in het liberale gedachtegoed waar een accent ligt op eigen verantwoordelijkheid.

“Ik vind het heel belangrijk dat de gemeente Hardenberg óók wordt gezien als een fijne plek voor de jeugd en starters. Het is dus van belang om ervoor te zorgen dat het hier fijn wonen en recreëren, maar ook zeker werken is. Een goed ondernemersklimaat en het aantrekken van nieuwe bedrijven die de werkgelegenheid stimuleren is dus essentieel. Als je in deze mooie gemeente wilt blijven, dan moeten de mogelijkheden daarvoor zijn.”

De komende periode 2022-2026 zal Kathleen als schaduwfractielid betrokken blijven bij de VVD fractie.