Kevin Hekert

Kevin (34) is product owner, houdt van muziek luisteren en geniet op zijn tijd van een goede bierproeverij. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in Dedemsvaart. “Jaren geleden werden mijn ouders verliefd op een huis in Dedemsvaart en ze zijn er nooit meer weggegaan. Zelf ben ik ook altijd in Dedemsvaart gebleven. Ik houd van de omgeving en de rust van een dorp.”

Als we Kevin vragen waarom hij is aangesloten bij VVD Hardenberg, antwoordt hij: “ik ben een liberaal, houd van onze vrijheden en vind dat deze vrijheden met verantwoordelijkheden komen. Een quote die ik persoonlijk belangrijk vind is ‘jouw vrijheid eindigt waar de mijne begint’. Kortom, vrijheden mogen niet ten koste gaan van alles. Ik vind dit terug bij de VVD.”

Kevin wil zich graag inzetten voor de energietransitie en duurzaamheid, maar ook voor integratie. “Vluchtelingen uit onveilige gebieden die door de Nederlandse overheid een verblijfsvergunning krijgen, kunnen hier geholpen worden. Daarmee is niet alles gereed. De mensen die hier mogen blijven zullen ook moeten leren hoe wij hier met elkaar omgaan en wat onze normen en waarden zijn. Hoe zorg je ervoor dat deze mensen goed integreren in Hardenberg? Ik voorzie dat onze gemeenschap hier een rol in kan spelen.”

Kevin stond op de kieslijst van de gemeenteraadsverkiezingen, de komende periode 2022-2026 zal hij als schaduwfractielid betrokken blijven bij de VVD fractie.